jag älskar dig


needle in the hay

Snart ska vi ha föreställning. Jag har så ont i huvudet. Föreställning ekar i mig, måste vila.

något att dela

Jag måste börja på nytt. Alla gamla dokument och ord finns på min gamla dator, på hårddisken som jag inte riktigt vet hur man överför (kanske kan du hjälpa mig, du är väl duktig på sånt). Jag måste börja på nytt. För du är ny och med dig känner jag mig ny. Kanske är det inte bara en dator utan ett liv. Något lyckligt. Något som man kan njuta av. Något som andra kan avundas.

det är det som är

Bara att vara två
sammansvetsade i en stor säng
Bara att ha någon
att ringa
när man känner för det
Bara att ha någon som får ens insida att bli alldeles pirrig och krypande galen.
Bara att ha dig. Dig dig dig dig.

sommar igen


det finns ingen tid för oss

När jag var liten var jag så rädd. Jag var rädd för att mamma skulle dö ifrån mig. Ja säkert för pappa också, men han var inte hemma lika mycket som mamma. Jag var rädd för att gå och lägga mig på kvällarna. Jag var rädd för att föda barn. Jag var rädd för sex. Jag minns att jag som 7-åring hittade en porrtidning i skogen tillsammans med mina kompisar. Klart jag blev skärrad, det var ju så brutalt, jag hade aldrig sett något liknande. På kvällen gick jag in i vardagsrummet och grät för mamma och pappa. Jag vet inte varför det skrämde mig. Jag var kanske känslig.
Jag kunde aldrig lyssna på spökhistorier eller se skräckfilmer. Jag ville inte vara ensam hemma på kvällen när mamma gick ut med Jack och jag tyckte det var läskigt att gå i mörkret.
Inget funkade. Jag fick så mycket tvångstankar, det var så fånigt. Jag trodde verkligen på det, på allt.

mitt hjärta är ditt att förstöra!

Det är svårt att blogga när man har blivit såhär vansinnigt kär.

så äre

Jag tror att det är någon betingad respons som du framkallar hos mig. Jag vill ju hata dig.

elgeli kaoom englar

Alla är försenade. Det har inte regnat idag trots de mörka molnen. Jag är kär i dig.
Jättekär. På det pirrande växande nästan illamående sättet. Jag blir yr när våra näsor är så där tätt intill varandra, och din lukt.. den får mig att må så bra.

håkan kan inte ens beskriva vad jag känner när jag ser på dig

Och jag tänker på alla sommarnätter som snart ska bli våra
Jag tänker på alla kyssar jag missat
Alla smekningar som uteblivit
Jag kan inte förstå att jag undgått. Att jag har tittat bort.
Du är det finaste jag vet, och det finns inga människor som skulle kunna ändra på det. Din lilla katt på kökssoffan och musiken på morgonen. Mitt hår är så tovigt, men du säger att jag passar i det.

vi ska dö


given you a reason to stay

Jag kom att tänka på min mormors hus i gnesta. Det fanns en liten asfalterad väg som ledde till stop, en matvarubutik. De hade en sportavdelning en trappa upp. På sommaren blommade buskarna vid vägen och jag kommer ihåg alla gånger jag har gått där. Varför minns jag det när jag inte kan minnas hur övervåningen såg ut hemma hos mormor? Jag vet också att Monica, mammas syster bodde i gnesta. Hon dog, precis som hennes bröder när hon var ung. Vi hade en lägenhet i Stockholm, och jag minns att det är enda gången jag sett min mamma brista. Jag satt brevid henne och hon pratade i telefon och skrek och grät. Jag förstod nog aldrig.
Jag fick inte följa med in på sjukhuset. Jag väntade i entrén, förstod fortfarande inte vad som hände. På begravningen sken solen och jag lekte bland vitsipporna med min kusin. Alla var svartklädda, mamma hade solglasögon och grät när de la ner kistan i marken.
Jag förstod aldrig. Allt kom jag att tänka på nu. Det är den där vägen, matvarubutiken, lukterna och de blommande buskarna.

RSS 2.0