five o'clock heroes featuring agyness deyn.



Är det här bra eller är det bara för att hon är så förbannat snygg som det funkar?

with no connection oooh waooooooo waooooooo


visst ser alla träd likadana ut i dina ögon också? visst?

Idag var det orientering och jag sprang. Ja, jag sprang ensam i skogen och trillade och halkade och snubblade och klev i sankmarker och visst lyckades jag ta alla kontroller och komma in i tid.
När man är ensam och trillar i skogen känns det så patetiskt, så ensamt. Det finns ingen bakom dig som kan skratta åt din klantighet, ingen som kan hjälpa dig upp, ingen som frågar hur det gick. Istället får man själv flåsande ta sig upp och springa vidare, kanske gnugga lite med handen på knät som gör ont.
Ungefär som när man är ensam hemma och sätter i halsen. Man kippar efter andan och får dunka sig själv i ryggen. Efteråt sitter man där, ensam och kanske lite uppskrämd och andas extra mycket bara för att man kan.
Visst känner man sig lite ensam då.
...


idag var vi i gamla stan och tittade på älggosedjur och foppatofflor.


divine.



Han är ju grym! Jag kommer lätt att rösta på Frankrike ikväll. (Det är ju mr Tellier som även har gjort fina Fantino, som är med i Lost in Translation)

(med tanke på föregående inlägg)


jag orkar inte slåss.

Idag snubblade jag rakt PÅ en kille.
I vanliga fall brukar jag inte bry mig särskilt mycket (jag snubblar rätt ofta, jag skyller lite på mina långa ben) utan säga ett högljutt "förlåt mig" och skynda vidare. Men idag trillade jag rakt i famnen på en stiiliiiig kille. En kille med randig tröja och chinos, en kille med lockigt hår och ännu längre ben än mig, en kille som lyssnade på Beirut och med en sån där nacke som man spanar in på håll och alltid undrar hur de känns att röra.
Han såg lagomt förvånad ut, men log i alla fall när jag stammade fram ett "ursäkta".
Jag hann även med kika på hans iPod innan jag stack iväg (Beirut - Postcards from italy).

Så, om den lockiga killen som blev påsnubblad av en stressad tjej idag vid medborgarplatsens tunnelbana, ungefär kl. 15.23 läser detta, ber jag så hemskt mycket om ursäkt (igen) och hoppas att du inte tror att jag är ett nutcase. För det är jag inte! Bara lite virrig och ostabil.
Förlåt mig!


jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket.

"När vet man att det är slut?"
"Kanske när man känner sig mer kär i sina minnen än i den man har framför sig".

speeelar det längre någon roll?



ska jag behöva simma över atlanten?

Jag vill så jättegärna se death cab live. Bara en endaste liten gång kan väl inte vara så mycket begärt?
Fast sannolikheten att de spelar mina favoritlåtar är väl inte så stor, eftersom att de nu först och främst kommer att spela låtar från narrow stairs, och sedan någon från plans och kanske någon från trans.

MEN, att bara få höra det live.
Få se dom står där. Orden och musiken som de har snickrat ihop själva och som är så underbar och som alltid går rakt in i hjärtat, på SKIVA. Hur skulle det då inte vara live? Kan Ben nå längre in än hjärtat? Kanske, och som det ser ut nu lär jag väl aldrig få uppleva det. Dumma värld.



(Förresten, bästa låtarna är 1) A movie script endning 2)No joy in mudville 3) The new year. Just precis idag i alla fall, fast sånt kan ju ändras)

and they carried on like long division.



Idag har jag orienterat i två timmar, och det var bara en träning.

rubriken i en blogg.

Idag har jag sett många människor som saknar kroppsdelar, eller rättare sagt ben.

- Två män, som saknade ett ben
- En kvinna som saknade ett ben
- En annan kvinna som såg ut att ha någon form av benprotes, fast hur kan jag vara säker? Kanske var hennes vad bara ovanligt.. plastig.

Tänk om det är ett tecken. Jag menar, jag ser nästan aldrig människor utan ben annars, bara idag. Men hur ska det tolkas?  Att jag kommer att bli benlös i framtiden?
Att mitt liv saknar något? Eh, stabilitet?

you got to spend som time, love.






autumn de wilde

JAG SITTER PÅ EN MATTELEKTION...

.. och spelar mattespel med namn som alla slutar på pyramid "cheops pyramid" "chefrens pyramid" och den lite mer, bolibompiga varianten "den flygande mattan".
Jag känner mig så smart, trots att jag fastnade i multiplikationsrummet och fick lämna spelet samtidigt som Cheop förbannade sig över mig.

Idag är det fredag om ni missat det. NICE!

varför hör ingen.

Och det spelar ingen roll hur bra jag blir på bild eller hur många gånger de visar mitt leende på tv eller hur många ämnen jag får mvg eller hur mycket jag gråter på nätterna eller hur många timmar jag spenderar framför spegeln eller hur många kort jag raderar eller hur sympatisk och duktig och empatisk eller superlativisk jag är.

alla som läser min blogg får 20 spänn.



"wow, that's kind of crazy.."

to be a remainder.

His head was a city of paper buildings and the echoes that remained of old friends and lovers

354757-66

- Long Divison

in sunlight in sunlight in sunlight.

Okej, alla som känner mig förväntar sig nog ett inlägg med versaler och tusen uttropstecken, så,
varför göra någon besviken?

NARROW STAIRS ÄR SÅ JÄVLA BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SÅ ÖVER MINA FÖRVÄNTNINGAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BÄSTA LÅTEN: BIXBY CANYON BRIDGE
BÄSTA TEXTEN: THE ICE IS GETTING THINNER ELLER/OCH YOU CAN DO BETTER THAN ME

Jag hoppas verkligen att alla mina kära, 5 läsare, köper den.
Jag är för glad för att skriva nån recension eller något, utan ni får nöja er med att den är helt fantastisk och ja, underbar. Fina fina death cab, fina fina ben gibbard och chris walla och nick harmer och jason mcgerr.


in sunlight

Inaktiv.

Idag var jag på en plåtning för Beckmans, ni vet modeskolan. Fick ha på mig de mest underliga kreationer, temat var "gammalt möter nytt" så plats för plåtningen var Skansen! Tänk er själva att trippa runt där bland alla djur och människor i en kroppsstrumpsburka och 11 cm klackar. Nåja, det var superkul och väntar nu spänt på bilderna.

Jag har inget annat vettigt att skriva om.

broken social scene i min högtalare och i mina öron.

"En bild säger mer än tusen ord"
Okej. Två bilder.
Men såhär; idag är inte en seriös dag, jag vill helst hoppa runt lite och inte sitta fastkedjad vid datorn med någon Alldeles För Sent Påtänkt Analys. Fast vem brys sig om vad jag vill..

354757-64

354757-63

jag älskar min fina vän malin.

354757-62

RSS 2.0