hahahahahah

Snart flyger jag iväg i konstiga känslostormer som först för mig upp bland alla moln och sedan ner i jorden. Upp och ner uppochneruppochneruppochneruppochner. Virrvarr av glada och elaka färger omfamnar mig medan alla min vänner står precis nedanför och håller i ett skyddsnät.

Haha..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skriver om en lärare i Mariefred, men du har fel. AM är inte underbar, hon är allt annat. Hon har bedragit, ljugit och lurats. Hon har krossat två familjer och tagit en annan kvinnas man och skilt barn från sina föräldrar. Det är inte underbart.



Idag grät jag. Det var inte för att jag kommer sakna min klass så mycket, eller skolan, eller själva Mariefred. Nej, det kommer jag klara mig hur bra som helst utan faktiskt. Men när Anna Malmrot kramade om mig och sa; "Jag kommer att sakna dig, gumman" kändes det nästan som att någonting brast inuti mig. Hon menade verkligen det hon sa, det hördes och liksom på något sätt.. Svårt att förklara utan att låta som en fullständig mes, men orden fick mig att inse att det är slut nu. Tryggheten som jag har levt i de senaste 9 åren går jag ifrån nu.

Anna är så underbar , så bäst, och hon är den enda jag önskar att jag kunde ta med till Södra.



Jag orkade inte ens stanna efter det.

Ett nytt liv börjar i Augusti. Läskigt men underbart!

2010-01-07 @ 01:11:55
Postat av: agnes

Jag har ingen aning om vad du pratar om. Jag känner inte Anna som privatperson eftersom att jag bara var hennes elev. Ledsen om jag gjort någon upprörd, men som lärare tyckte jag väldigt mycket om henne, och gör fortfarande!

2010-01-07 @ 09:40:12
URL: http://toujours.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0