Kasta sten

Vi står på södermalmstorg. Iförda våran fotbollsmundering sjunger vi lite peppsånger och tar kort. Alla är spända, det är nu en halvtimma efter utsatt tid och fortfarande ingen syn av någon tvåa. Då! Då hörs en sång från götgatan, och nerför backen kommer alla tvåor sjungandes "NOLLNING, SHALALALALA, NOLLNING, SHALALALA". Alla är utklädda, några är olika superhjältar (catwoman, sailor moon, leia osv) några är "pretto söder", några "naughty nurses". Jag måste erkänna att jag var liite rädd vid den här punkten. Nåja, de tvingar oss ner på marken och ställer sig i en hotfull(!) ring runt oss.
Vi blir uppropade och får gå fram en och en och ge en av sjuksköterskorna en spank.
Vi bli uppdelade i lag.
Jag hamnar i Naughty nurses laget.
Vi får ett A4 på olika saker vi kan göra för att samla poäng. (ex, "jucka mot en lycktstolpe i 10 sek" "kyss någon i gruppen" "fixa en bit kött")
Vi går runt bland olika stationer på söder. Treorna är med vid vissa (b.l.a speed dating stationen).
Min grupp gör ALLT som står på pappret!
Min grupp klarar av ALLA stationer (med extrapoäng).

När alla stationer är klara får vi ca 20 minuter på oss att byta om till festkläder (skrubba bort den inte så diskreta nollan i pannan, och de inte heller så diskreta pussmunnarna vi har överallt i ansiktet efter blöta läppstiftspussar av våra kära naughty nurses)

Sedan skedde något som jag håller hemligt. Det var i alla fall bäst.

Efter det var det FEKKE! De hade hyrt en båt på söder mälarstrand. Hångel, striptease, S club 7 och dans! Vad mer kan man begära av en fest?

Vi älskade nollningen! Världens bästa estettvåor (och treor)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0